Du er her:  Nyheder
< MG FORÅRSTRÆF MG-KLUBSHOP DEN 5. MAJ
13.05.2018 07:36 Alder: 133 days

MG SPORT DEN 17. JUNI


Anden afdeling af MG Sport Mesterskabet 2018 afvikles søndag den 17 juni på Svendborg KTA 

1. Alle engelsk biler kan deltage 2. Man kan deltage på endagslicens som kan fås på dagen (på grund af forsikring) 

Vi mødes søndag formiddag mellem kl. 08.30 og 09.00, hvor der er registrering og teknisk kontrol af bilerne. Da vi har en stram tidsplan, med forhåbentlig mange deltagere, er det vigtigt, at du er der senest kl. 09.00 til licenskontrol. Der er teknisk kontrol mellem kl. 09.00 og 09.30, hvor det forventes, at du opholder dig ved bilen indtil din bil er godkendt.  Der bliver afholdt førermøde umiddelbart efter teknisk kontrol er overstået, og vi forventer at prøverne starter senest kl. 10.00.  

I løbet af dagen gennemkøres 3 prøver. Den ene af prøverne bliver en rundbane med rigelig mulighed for at prøve både bil og fører af. Vi forventer, at alle prøverne kan gennemkøres 3 gange, hvor den bedste tid tæller til resultatet. Men kommer vi i tidsnød kan en af prøverne reduceres til 2 forsøg.  

For at få starttilladelse skal bilen være udstyret med sikkerhedssele (minimum 3-punkts sele), en selekniv (f.eks. Stanley kniv), 2 kg. Pulverslukker, der er forsvarligt monteret i kabine eller bagagerum, og føreren skal bære min. ”E”-godkendt styrthjelm. Derudover skal der i bilen forefindes advarselstrekant og førstehjælpskasse (af Falck-typen). Der vil ikke blive givet starttilladelse uden disse ting er i orden. Er du i tvivl så spørg!  

Der er kaffe og rundstykker ved ankomsten, og sandwich el.lign. til frokost.  

Dette er den perfekte og sikre måde at lære sin bil at kende. Vi kører efter DASU’s Klubrally-reglement med stor fokus på sikkerhed, og du bestemmer selv dit ambitionsniveau og fart. Der vil kun være én bil på prøven ad gangen.  

Tilmelding med oplysning om fører og bil sendes senest den 08/06-2018 pr. mail til Uffe Madsen: uffe@mgcc.dk. Tilmeldingsgebyr på 450,00 kr. skal indbetales på konto nr. 9860 0000363987. Din tilmelding er først gyldig, når din betaling er registreret. Der er max. antal på arrangementet, og derfor gælder ”først til mølle” princippet.  Såfremt du ikke har licens og derfor skal have udstedt éndags-licens, er tilmeldingsgebyret 600,00 kr.  

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet – eller tekniske spørgsmål - er du velkommen til at kontakte arrangementskoordinator Casper Jørgensen på Casper_Joergensen@outlook.com eller tlf. 51895218 (efter kl. 19.00) eller Uffe Madsen (tlf. 4036 3175).

Vi mangler igen de vigtigste folk på banen nemlig Officials og jeg håber på vi kunne få 5 -6 personer hjælp.

Skriv gerne en besked til mig hvis i har lyst til at være med.

Casper_Joergensen@(if you can see this please update your browser)outlook.REMOVE-THIS.com

tlf. 51895218


KØB, SALG & BYT

Udvalgte annoncer, se alle under KØB & SALG:

Sælges: MGB 4 Gears synkroniseret gearkasse
Sælges: køb,slag
Vis alle annoncer