Du er her:  Nyheder
< ESBJERG VETERANLØB DEN 5. MAJ
26.03.2018 22:57 Alder: 176 days

ENGLÆNDERTRÆF LØGUMKLOSTER 8./9. JUNI


Englændertræf lørdag

Lørdag den 9. juni 2018 får vi igen den smukke markedsplads i Løgumkloster til at skinne af charme fra gamle engelske køretøjer, og alle er velkommen, hvad enten det er med bil, lastbil eller motorcykel.  Kl. 08:00 åbner pladsen og kl. 09:00 serveres gratis kaffe og rundstykker sponsoreret af Klosterbageren og Brugsen. I dagens løb vil der være musik og underholdning på pladsen, ligesom der vil være mulighed for at stille sult og tørst på bedste markedsvis.

Fredag aftenarrangementet

 I lighed med tidligere år er der fredag den 8. juni et fredagsarrangement som starter med en lækker Englænder Buffet kl 17:30 på Løgumkloster Centralhotel. Efter spisningen tager vi på en lille køretur i det sønderjyske. Vi holder pause under vejs, hvor der vil mulighed for købe aftenkaffe. Derefter køre vi retur til Løgumkloster. 

Deltagere, som ønsker at deltage fredag aften kan tilkøbe buffeten i forbindelse med tilmeldingen til træffet. I tilmeldingsforløbet kan dem, som har brug for overnatningsmulighed også tilkøbe overnatning på Løgumkloster Højskole. Vi fremstiller en Englændertræf t-shirts, som også kan forudbstilles. Alle tilkøbsprodukter er der priser på i tilmeldingsforløbet via websiden www.englaendertræf.dk hvor du let kan tilmelde dig og betale online - HUSK at selve træffet er gratis at deltage i.

Hvis man ønsker at overnatte andre steder skal man selv arrangere det, men vi kan oplyse at der er flere Bed & Breakfast steder i byen www.loegumkloster.dk , der er hytter ved Klosterhallen www.klosterhallen.dk og Refugiet kan man også indlogere sig på www.loegumkloster-refugium.dk

Tilmelding senest den 20/05 2018 til Anton Schulz, telefon 2999 3789 eller Ena Pedersen telefon 2277 7439 eller på E-mail: ena@(if you can see this please update your browser)klostervine.REMOVE-THIS.dk  Du kan se meget mere på  www.englaendertræf.dk


KØB, SALG & BYT

Udvalgte annoncer, se alle under KØB & SALG:

Sælges: MGB 4 Gears synkroniseret gearkasse
Sælges: køb,slag
Sælges: AIR FILTER
Vis alle annoncer