Du er her:  Nyheder
< DANISH MASTERS FESTIVAL DEN 5.-6. MAJ
04.03.2018 13:20 Alder: 203 days

BILMESSE OG BRUGTMARKED FREDERICIA


Så er det ved at være forår og tid til BILMESSE OG BRUGTMARKED i Fredericia. I år ligger messen i dagene den 24. og 25. marts. MG-klubben stiller naturligvis op med klubstanden på den sædvanlige plads i Hal D – stand 915. Til de morgenfriske er der friskbrygget kaffe/the og rundstykker, og når rundstykkerne slipper op, er der småkager i rigelige mængder.

Vi glæder os til at se jer på messens flotteste klubstand.

For at dette kan lade sig gøre, vil vi meget gerne have hjælp til bemanding af standen, både lørdag og søndag. Det drejer sig om vagter af 2 timers varighed!

Hvad skal du lave?? Du laver kaffe/the, stiller den og rundstykker/småkager frem på bordene, holder ryddeligt på og omkring bordene, sørger for, at der er fremlagte klubblade til uddeling, og er opmærksom på, at ALLE besøgene på klubstanden føler sig velkomne. Du besvarer spørgsmål eller er behjælpelig med at finde ”eksperten”. Sidst men ikke mindst skal du selv have en hyggelig dag, hvor du møder nye mennesker – vær dog opmærksom på, at du ikke selv optager plads ved bordene for længe.

Vi skal bruge 20 ”messegaster”, 12 lørdag og 8 søndag.

Har du lyst til at få en god oplevelse, så tilmeld dig som messegast senest d. 15. marts til:

Bent Hanssen, Skibelundvej 17, 6092 Sønder Stenderup. Tlf. 23304417 – eller meget gerne på mail: benthanssen@(if you can see this please update your browser)waoomail.REMOVE-THIS.dk.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Med venlig hilsen

Mikael, Mogens og Bent

 

Med venlig hilsen

Bent Hanssen

Skibelundvej 17

6092 Sønder Stenderup

Tlf.: 23304417


KØB, SALG & BYT

Udvalgte annoncer, se alle under KØB & SALG:

Sælges: køb,slag
Sælges: MGB 4 Gears synkroniseret gearkasse
Vis alle annoncer