ANNONCEBETINGELSER

Klubbens hjemmeside er et stort aktiv for klubben og meget velbesøgt. Både af klubbens egne medlemmer og heldigvis også af andre, der deler vores interesse, men af en eller anden grund har valgt ikke at være medlem af MGCC DK. Det er alt sammen med til at skabe en interesse om vores klub og det kan vi kun være tilfredse med.

En af de allermest besøgte sektioner er vores "Køb og Salg". Pga. af stigende mængder af "spam" annoncer besluttede vi midt i 2007 at "Køb og Salg" sektionen fremover alene kan benyttes af vore medlemmer, der er oprettet i medlemssektionen på hjemmesiden. 
Det fjernede spam annoncerne og "Køb og Salg" har fungeret uden yderligere regler siden da. Desværre har vi måttet konstatere, at der ind imellem dukker "ukurante" annoncer op. Det være sig nye biler, motorcykler, campingvogne og dele til disse. 
Disse annoncer er hurtigt blevet fjernet af webredaktørerne!

Disse forhold har bestyrelsen diskuteret, og det er bestyrelsens holdning, at "Køb og Salg" sektionen er et tilbud til klubbens medlemmer om, at købe eller sælge en bil eller dele de har i overskud.

Derfor har bestyrelsen opstillet følgende regler for brug af "Køb og Salg" på MGCC.DK:

Alle MG biler og dele hertil kan indrykkes under "Køb & Salg" (incl "klassiske varianter")

Medlemmer kan indrykke annoncer med MG biler under "Biler sælges". 
Herunder tillades det, at der indrykkes annoncer vedr. anden engelsk klassiker (mindst 25 år), f.eks. en Mini eller Jaguar.

Medlemmer kan indrykke annoncer vedr. MG under "Dele sælges".
Udover dele til MG biler og andre engelske klassikere, kan der indrykkes annoncer om salg af bil blade/-bøger og modelbiler med relation til de samme bilmærker, samt udstyr som f.eks. kørejakker, hjelme, kufferter m.v.

Telefonnr. og mailadresse skal opgives i annoncen. Disse felter er udfyldt automatisk ved log in, men kan rettes hvis det ønskes.

Nye biler, motorcykler, campingvogne og dele dertil tillades ikke. 

Ovenstående regler håndhæves suverænt af webmaster og webredaktører!

MG Car Club Denmark hæfter ikke for biler og dele der er sat til salg på www.mgcc.dk 
Det anbefales altid at kontakte et medlem eller mærkeeksperten for pågældende model, før man køber sin drømmebil.