Klubnyheder

Nu med afslutningsfest! MG Sport Skærbæk, den 6. oktober 2019!

20. september 2019, 12.17

Så̊ er MG Sport klar med det næste arrangement, som er 4. afd. tællende til MG Sport mesterskabet 2019. Det kommer til at foregå̊ søndag den 6. oktober på:
Gokart Center Skærbæk banen, Astrupvej 40, 6780 Skærbæk. Se evt. http://kart.dk/om/

HENT DIN TILMELDINGBLANKET HER!

Vi mødes søndag formiddag mellem kl. 08.30 og 09.00 på Køreteknisk anlæg, hvor der er registrering og teknisk kontrol af bilerne. Da vi har en stram tidsplan, med forhåbentlig mange deltagere, er det vigtigt, at du er der senest kl. 09.00 til licenskontrol. Der er teknisk kontrol mellem kl. 09.00 og 09.30, hvor det forventes, at du opholder dig ved bilen indtil din bil er godkendt.

Der bliver afholdt førermøde umiddelbart efter teknisk kontrol er overstået, og vi forventer at prøverne starter senest kl. 10.00.
I løbet af dagen gennemkøres 3 prøver. Den ene af prøverne bliver en rundbane med rigelig mulighed for at prøve bade bil og fører af. Vi forventer, at alle prøverne kan gennemkøres 3 gange, hvor den bedste tid tæller til resultatet.


Men kommer vi i tidsnød kan en af prøverne reduceres til 2 forsøg. Alle klassiske biler af engelsk oprindelse kan deltage. Points til MG Sport mesterskabet kan dog kun optjenes i en bil af typen MG eller Austin Healey Sprite.

Kåring af MG Sport klubmester på Gokart Center Skærbæk

Kåring af MG Sport klubmester på Gokart Center Skærbæk

Som afslutning på dagen kårer vi årets klubmester og MG SPORT vil gerne slutte af med et lille traktement (gril pølser og kartoffelsalat) for lige at fejre at vi alle har været rigtig gode og har haft det rigtigt hyggeligt sammen i MG Sport igen i år.

Husk lige at tilmelde at i også deltager i dette.

MG SPORT sponsorerer pølser og kartoffelsalaten!

Du kan læse mere om afvikling af MG Sport mesterskabet på klubbens hjemmeside, herunder også̊ hvilke klasser deltagerne opdeles i. Vi kører efter vores seedningssystem som nu også̊ er opdateret efter de første løb.

For at få starttilladelse skal bilen være udstyret med sikkerhedssele (minimum 3-punkts sele), og føreren skal bære min. ”E”-godkendt styrthjelm. Der vil ikke blive givet starttilladelse uden disse ting er i orden. Er du i tvivl så̊ spørg!

Der er kaffe og rundstykker ved ankomsten, og sandwich el.lign. til frokost. Dette er den perfekte og sikre made at lære sin bil at kende. Vi kører efter DASU’s Klubrally-reglement med stor fokus på sikkerhed, og du bestemmer selv dit ambitionsniveau og fart. Der vil kun være én bil på prøven ad gangen.

Tilmelding med oplysning om fører og bil sendes senest den 24/9-2019 pr. mail til Uffe Madsen: [email protected] Tilmeldingsgebyr på 450,00 kr. skal indbetales på konto nr. 9860 0000363987. Din tilmelding er først gyldig, når din betaling er registreret. Der er max. antal på arrangementet, og derfor gælder ”først til mølle” princippet.

Såfremt du ikke har licens og derfor skal have udstedt éndags-licens, er tilmeldingsgebyret 600,00 kr. Har du spørgsmål vedrørende arrangementet – eller tekniske spørgsmål - er du velkommen til at kontakte arrangementskoordinator Gert Jørgensen på [email protected] / tlf. 4041 6793 eller Uffe Madsen (tlf. 4036 3175). Vi har også̊ brug for officials til afvikling af et sikkert arrangement. Der skal tages tid og flages, tages tid og holde kontrol med tilskuere. Send en mail til Gert, hvis du har lyst til at hjælpe!