Klubnyheder

Hvordan kommer jeg på?

9. oktober 2019, 14.34

Hej medlem!

Du har nu fået tilsendt dit logon på din mailadresse, så du kan komme ind på hjemmesiden ved at logge på i det røde felt i højre hjørne! (Tjek evt. under uønsket mails. Men har du ikke, så:  Venligst mail til Ib Lynge  [email protected]  eller Carsten Wiwel  [email protected])

Når du kommer ind, ser det således ud:

I højre hjørne er der et billede eller signatur, hvor du kan  tilrette dine personlige oplysninger, hvis du har ændringer.

Holdsport-appen er gratis at downloade til både iPhone og en Android-telefon. (klik på for at hente)

Kalenderen er næsten opdateret for de kommende måneder. På sigt er det tanken, at alle aktiviteter oprettes her og vi hver især tilmelder os, foretager betalinger mv.

Hent evt:  generelle vejledning som Holdsport har udarbejdet. (Klik på!)

Køb / Salg? Brug det direkte link til facebook. Det har vist sig at der er mange flere, der anvender facebook til køb / salg end på den tidligere hjemmeside.  

Vi vil senere lave kursus for Pubmødekoordinatorerne m.fl.  – således at mindst to personer fra hvert område er superbrugere. Efterhånden får vi forhåbentlig så mange som muligt til at anvende Holdsport, som sammen med hjemmesiden og vores blad, bliver platformen for alle vores aktiviteter og den administrative styring af klubben.

Ib Lynge og Carsten Wiwel vil, indtil vi får flere med på systemet, fortsat sørge for at opdatere hjemmesiden. Gå gerne i gang – al start er svær; men ved at anvende systemet nogle gange har man god erfaring med at medlemmer får stor glæde af systemet.

Med venlig hilsen
MG Car Club Denmark
Bestyrelsen
Finn, Formand

Gå til forside