Klubnyheder

LOG IN info og om HOLDSPORT

8. august 2019, 19.14


LOG IN info

 Som informeret tidligere i forskellige sammenhænge og på forårets generalforsamling, har vi nu skiftet vores nuværende hjemmeside til at være ”under Holdsport”.

 Vores hjemmeside www.mgcc.dk er uforandret – alle opdateringer, er nu lagt sammen med alle  administrative funktioner ind i HOLDSPORT.

 Anvendelsen af de mange funktioner under Holdsport – såsom kalenderstyring, alle nyheder og referater fra løb og arrangementer mv. vil fremover bliver opdateret via Holdsport.

 Slut juli vil vi via pubkoordinatorerne kontakte jer som vi endnu ikke har mailadresser på. Når vi har alle mailadresserne registeret – vil vi kontakte alle medlemmer med et log in til Holdsport og derved anvendelsen af systemet. Vi forventer at være ”i luften” med alle funktioner og mindst 2 i hvert pubområde der kan opdatere på holdsport og hjemmesiden inden udgangen af august.

 Resultatet vil være en meget mere brugervenlig informationsgiver til alle i klubben og for dem der har administrative opgaver, lettelse og tid til at anvende tiden til det mere fremadrettede og sjovere.

 HUSK MG CAR CLUB DENMARK skal også være en klub hvor vi deler vores oplevelser og styrker sammenholdet i alle relationer.

 Opdateringer til hjemmesiden: Venligst mail til Ib Lynge på adresse [email protected]  og Carsten Wiwel på adresse [email protected]

Dette er gældende indtil vi har fået alle med på holdsport fra slutningen af august.

 Mvh

Finn, Formand

Gå til forside