Du er her:  Galleri > Oversigt 2015 > Pubmøder

Fynsk Pubmøde hos Karin og Mogens i Turup

Tirsdag den 1. september bød Karin og Mogens indenfor til Pubmøde.

Kort efter kl. 19.00 var gårdspladsen fyldt med MG'er og der blev sparket dæk både ude og inde i værkstedet, hvor samlingspunktet var den MGB GT som fritiden går med i øjeblikket.

Senere blev der disket op med kaffebord i stuen.

 

 

Fynsk Pubmøde ved Lars Bonnevie

Tirsdag den 2. juni havde Anette og Lars Bonnevie inviteret til pubmøde. Kalenderen siger sommer, men vejret mindede mest om efterår. Regn og blæst ødelagde ikke lysten til at køre til Pubmøde og ca. 30 var samlet til en hyggelig aften, hvor der blev snakket livligt.

Sønderjysk pubmøde ved Lagoni familien

Harry og Herdis Lagoni havde inviteret til Pubmøde den 06-05-2015.

Harry viste garagen frem med alle de spændende biler og senere på aftenen diskede Herdis op med en let ret indenfor. 

Fynsk Pubmøde tirsdag den 5. maj 2015

En næsten mørk, regn og stormfuld aften i Akkerup City.

For første gang i MG klubbens historie havde Jette og Kent indbudt til pubmøde, og så var det sådan et møgvejr, ville der overhovedet komme nogen? Jo, minsanten, to MG'er havde kæmpet sig igennem, de øvrige var ligesom lidt mere bekvæmme under de forhold. 6 klubmedlemmer med damer, det blev til en god og hyggelig snak over kaffen.

Herefter skulle staldene lige besigtiges. Hvor der måske manglede af MG'er på gårdspladsen, opvejes så i værkstederne, der kan simpelthen ikke være flere!

Jette og Kent er indehavere af fire MG'er. En Midget der kan køre - En MGC GT den mangler lige det sidste, så kører den - En MGB GT gummivogn, den mangler lidt mere end det sidste, en MGA coupe, UHA den mangler meget mere end det sidste, karosseriet står oppe på hanebåndene, det er stort set gennemsigtigt, og resten ............ men Kent kan noget med gamle biler, så der kommer en dag!!!!

Vi havde en hyggelig aften og siger tak til Jette og Kent Larsen.

Vi ses, hilsen Karin

Sønderjysk pubmøde på Skrydstrup lufthavn

Denne begivenhed var arrangeret af Per. Vi blev modtaget af en officer og blev ført ind på det lukkede militær område. Her startede vi med at se en redningshelikopter gøre klar til start med masser af pust. Vi fik at vide, at helikopteren havde 3 motorer og 6300 heste. Efter den var lettet var vi inde i helikopterens hangar. Hangaren var dekoreret med alle de forskellige redningsveste og alle de andre redningsartikler som man havde samlet op ved redningerne igennem tiden.

Så kørte vi hen til værkstedet hvor en F16 var ved at få lavet service. Vi fik at vide at hver 300. timer skulle en F16 have hovedeftersyn, det vil sige at motor blev pillet af, og alt blev efterset.

Senere var vi henne og se selve motorværkstedet, hvor vi så adskillige F16-motorer. En lidt speciel information var at en F16 havde en karburator motor, hvor de senere har fået indsprøjtning.

Turen blev afsluttet i kantinen med et franskbrød med rullepølse og en sodavand.

Alt i alt en fin tur, tak til Per!

- Torsten Oxholm

Sønderjylland forårsklargøring hos Asserballeskov Auto, Fynshav, Als

Man kan kalde det et ekstraordinært marts Pub møde, men det er nu efterhånden en årlig tilbage vendende begivenhed at Svend Erik Carstensen stiller sit værksted til rådighed for klubbens medlemmer en af de sidste lørdage i maj.

Lørdag den 28. samledes den hårde kerne ved 8-8.15 tiden for vi skal jo i gang og have noget lavet. Vi går så straks igen – med morgenkaffen – rundstykker, morgenbitter etc. Forstås. Der mangler ikke noget! Lars Bonnevie er ankommet fra Fyn med stumper så det er også på plads. Alligevel nærmer klokken sig faretruende 9.30 inden en eller anden siger den magiske sætning ” Nå skal vi så snart i gang?!”

Der er i mellemtiden ankommet en hel del, 6-7 biler i værkstedet af den rigtige slags, og det ser ud til Svend Erik nyder synet, og vi gør ham jo gerne den tjeneste at fylde værkstedet med rigtige biler. Værkstedsbygningerne har også den rigtige karakter der passer til bilerne. I løbet af formiddagen ankommer der flere og der er stort set fyldt med biler ude og inde.

Der er også en fast stab af medlemmer der kun assisterer andre med at få ting lavet, andre arbejder på egne og andres biler. Svend Åge går som han plejer rundt i sin DOMI værkfører kittel – alle andre har kedeldragter på. Der arbejdes intenst frem til 13.30. Så er der frokost. Arbejdet fortsætter herefter til ca. kl. 15 hvor dagens arbejde er gjort færdigt. Der sluttes af med en fyraftens øl, hvor vi alle bekræfter hinanden i at det har været en god dag og at vi ses samme sted næste år

Afholdte pubmøder

Første onsdag i hver måned er MG hellig  dag i det Sønderjyske. Det var det også onsdag den 4. Februar, da holdt Casper & Jeanett MG Pubmøde i Kirke Hørup på Als.

20-30 MG folk var stimlet sammen  til årets første pubmøde, og der var noget at snakke om. Særlig interessant var Casper og Jacobs MG Midget projekt, hvor en hel bil, karosseri og diverse løsdele var kommet hjem fra sandblæseren. Nogen mente syn var den førstkommende mandag J, men nej, der var vist lige lidt svejsearbejde, der skulle laves først.

Ellers bød Casper & Jeanetts garage på mange spændene ting  lige fra et par MG’er Minier, Opel GT,  Mercedes, Fiat og et Opel projekt, hvor man har konverteret om  fra 4 – til 6 cylindere.

Der blev snakket en masse MG, og folk hyggede sig, hen på aftenen bliv vi budt indenfor til engang hjembagte boller, kaffe og kage J

Det var en rigtig hyggelig aften.

Ole 437