Du er her:  Nyheder
< MG SKIVE-SALLING LØB DEN 22. SEPTEMBER
07.08.2018 14:26 Alder: 12 days

MG CAR CLUB DENMARK 45 ÅRS JUBILÆUM


…MG CAR CLUB DENMARK  45 års JUBILÆUM….

Vi fejrer i fællesskab dagen med et veldækket kaffebord på Hotel Himmelbjerget Søndag d. 16. September kl. 14.00…

Den 21. Oktober 1973 samledes en gruppe fremsynede MG-entusiaster på Himmelbjerget. 18 personer mødte på opfordring af Jørgen Poulsen op og stiftede efterfølgende det vi i dag kender som MG CAR CLUB DENMARK. Og i respekt her for, har vi i bestyrelsen valgt at fejre dagen med ovenstående arrangement. Det er os en glæde at Jørgen Poulsen og fru Lillian har givet tilsagn om at deltage denne dag…

Bestyrelsen har vedtaget at Klubben er vært ved dette arrangement, så ja, det er ganske GRATIS at deltage, dog er hvad der nydes udover kaffe og kage for egen regning (kunne være øl eller vand)

Vi skal ha` din bindende tilmelding absolut senest d. 10. September kl. 12.00 på Mail: finn@(if you can see this please update your browser)mgcc.REMOVE-THIS.dk mærket JUBILÆUM i emnefeltet….
Du tilmelder dig med fulde navn, medlemsnummer og antal deltagere (max 2 voksen pr.medlem) Ved tilmelding accepterer man samtidig at blive opkrævet kr. 100.- pr. tilmeldte der ikke møder op. (er det beløb som vi under alle omstændigheder skal betale hotellet)

Der vil blive arrangeret fælleskørsel fra forskellige egne med ankomst til Himmelbjerget kl. 14.00 , men man er naturligvis også velkommen til selv at køre der op.

I skrivende stund vil der være fælles kørsel fra:  

Nordjylland Kontakt- Bjarne Rother Tlf. 22736073

Syd Øst Jylland Kontakt-Karsten Pedersen Tlf. 23962617

Syd Vest Jylland Kontakt-Bøje Hansen Tlf. 28256015 

Midt Vest Jylland Kontakt-Erik Thesbjerg Tlf. 20288433

Øst Jylland Kontakt-Erling Poulsen Tlf. 61678357

Så er du interesseret i at køre med og ankomme i samlet flok kan ovenstående kontaktes på tlf. efter kl. 17.00  Du vil så få opgivet mødested og starttidspunkt. Ruterne vil ligge klar omkring 1. September, så ring først derefter…
Der arbejdes på at der også bliver mulighed for fælleskørsel fra Fyn og Sønderjylland, så følg med på hjemmesiden og på facebook.

Der er ansøgt om, og vi forventer at få tilladelse til parkering på plænen foran Hotellet. Dette område vil blive afmærket med vores flotte MG-Bannere. Og pressen vil selvfølgelig blive underrettet om vores tilstedeværelse….

Der skal hygges, snakkes om sommerens oplevelser, lidt historie og om fremtiden hen mod 50 års jubilæet.

Det skulle i den grad glæde os i bestyrelsen at se rigtig mange møde frem. Lad os vise at MG CAR CLUB DENMARK er et stort fælles projekt…

Evt. spørgsmål rettes til: mogens@(if you can see this please update your browser)mgcc.REMOVE-THIS.dk eller Tlf. 21670949

De bedste MG Hilsner fra:    Jens, Carl, Casper, Finn og Mogens