Du er her:  Nyheder
< Vadehavstræf
24.01.2016 15:05 Alder: 2 yrs
Af: JBJ

Danish Masters Racing Festival

Weekenden d. 7.-8. maj på Jyllandsringen


I lighed med 2015 afvikler Historisk Motor Sport og FDM-DTC Motorsport også i 2016 i fællesskab en løbsweekend på FDM Jyllandsringen for historiske biler. Det bliver i dagene 7- 8. maj, og som i 2015 forventer vi, at det bliver årets højdepunkt indenfor den historiske motorsport.

Løbene på banen omfatter alle de sædvanlige historiske klasser for standardvogne, sports- vogne og formelbiler med deltagelse fra både ind- og udland. Derudover præsenteres et stort felt af Young Timere. Alle løb er mesterskabstællende. Der vil endvidere blive afviklet banesprint for indregistrerede biler, der normalt kører historisk rally og Hill Climbs.

For at give ekstra oplevelse for både øjne og ører, vil der både lørdag og søndag blive kørt opvisning på banen af flotte og lynhurtige sports prototyper. Vi forventer 200–250 deltagende biler, så der bliver noget at se på hele weekenden.

På hele FDM Jyllandsringens område vil der herudover være:

* Depotområder, hvor publikum kan komme tæt på alle bilerne og snakke med kørerne

* Udstillinger med eksotiske biler af høj klasse

* Andre spændende udstillinger og aktiviteter for publikum

Medlemmer af landets bilklubber får mulighed for at opleve løbene fra egen bil, der placeres på banens publikumslangside. Hele græsarealet vil blive afsat til udstilling af klubbernes biler. Medlemmer fra de tilmeldte klubber får mulighed for selv at køre på banen fredag mellem kl. 16 og 18. Kørslen sker efter safety-car.


KØB, SALG & BYT

Udvalgte annoncer, se alle under KØB & SALG:

Sælges: Velholdt MGA 1961 -1600 MK II
Købes: blinklyskontakt
Sælges: Hardtop
Sælges: MG MIDGET MRK III
Vis alle annoncer