Du er her:  Om Klubben > Klublivet

KLUBLIVET

Klublivet er naturligvis centreret omkring MG-bilerne og kørsel, drift og vedligeholdelse af disse.

Denne interesse smitter som regel af på hele familien, og ofte bliver klubmedlemskabet til en familiehobby.

Mange af Klubbens aktiviteter tager derfor sigte på hele familien.

Et medlemskab er ofte starten til nye venskaber og en indgangsvinkel til natur og biloplevelser sammen med ligesindede.

En meget vigtig del af klublivet er pub/garagemøderne som bliver afholdt året rundt, gerne hjemme hos forskellige medlemmer hvor man mødes, hygger sig og studerer og diskuterer de projekter de enkelte medlemmer har gang i for tiden.

Mange problemstillinger bliver vendt i dette forum og her kan man altid få et godt råd fra en som måske har prøvet det samme eller noget lignende før.

Disse møder er en god måde at møde andre medlemmer på.

I sommerperioden arrangerer klubben adskillige løb og Picnicture, hvor hyggen er en meget vigtig ingrediens. Til disse arrangementer rundt i landet kan vi nemt samle mellem 40 og 60 biler til et løb, hvilket naturligvis giver en del opmærksomhed.

Meld dig ind i dag og få del i det hyggelige klubliv i MG Car Club Denmark!

KØB, SALG & BYT

Udvalgte annoncer, se alle under KØB & SALG:

Sælges: Hardtop
Sælges: MG MIDGET MRK III